rosia montana

Ce bloggeri faini au Clujul si Alba Iulia

În weekend, am fost la Roșia Montană cu o gașcă foarte faină de bloggeri din Cluj și Alba Iulia. Le mulțumesc pe calea asta pentru că au acceptat invitația.

Împreună am cunoscut-o mai bine pe Coco Popescu(căreia îi mulțumesc și pe această cale), care a cucerit cei mai înalți vulcani din lume(Circuitul Seven Volcanoes) și la anul va fi pe Everest. Ne-am antrenat un pic(cam 10%) alături de ea, fiecare în stilul lui, cât l-a lăsat condiția fizică și buimăceala de dimineață. Și tot s-a lăsat cu febră musculară.

Împreună ne-am plimbat prin Roșia, la Piatra Corbului, la Piatra despicată, la gura de mină care  și pe la carierele lăsate acolo de exploatarea de stat. I-am dus să vadă Aurul Apusenilor și apoi au fost să asculte și cealaltă parte a poveștii, ca să își formeze o părere completă despre subiectul de față.

Nu insist mai mult pe subiect, ci vă invit să le citiți articolele.

Takeaway: Bloggerul din ziua de azi valorează mult mai mult dacă este, în primul rând, un om fain. Întotdeauna un blogger cu trafic mediu, dar care e un om mișto, va fi preferat la o a doua experiență în fața unui blogger cu trafic mare, dar caracter mic.

Mulțumesc încă o dată și, cu voia voastră, îi nominalizez: Adelina, Corina, Ciulea, Marian, Liviu, Peri, Cucu, Răzvan și Alina, Bogdan, Cristi, George, Emanuel, Marius, Ruben, Maka, Radu, Palatkas, Robi, Lorand, Robin, Dragoș și Cătălin. Sper cã n-am uitat pe nimeni!

rosia montana
Rosia Montana cu Bloggeri

Cazare hotel la cel mai bun pret!

16 thoughts on “Ce bloggeri faini au Clujul si Alba Iulia”

  1. @bogdan

    1. say what? :))
    2. eu?
    3. Probabil în august, la ziua minerului, cu voia voastră.

  2. Frumoasa initiativa, sigur v-ati distrat si a-ti invatat multe de la Coco. Pacat ca persoanele ca ea primesc finantari mai greu de la firmele private pentru a face ce stiu ei mai bine. bine ca ea totusi a gasit

  3. @Catalin Să știi că mai cunosc cazuri de tineri care fac performanțe sportive faine și sunt susținuți de corporații. Trebuie doar să aibă curaj să ceară, să vină cu un plan interesant și să fie dispuși la genul ăsta de activități

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *