Petrecerea PUMA si after-hours athlete

De ceva vreme, sunt un corporatist cu acte în regulă, așa că nu mai am cum să fac sport când și cum mă taie capul (bine, pot, dar asta înseamnă că nu mai ajung înainte de 10 acasă). Pentru mine și alții ca mine s-a inventat conceptul de after-hours athelte, adică omul care face sport după ce termină cu munca de zi cu zi.

Mărturisire: dacă aș reuși măcar să mă țin de o săptămână de sală, ar fi ceva. Deocamdată nu-mi iese, așa că de aceea am acceptat cu mare drag să mă duc la petrecerea PUMA, în Oxygen Club, unde sărbătorim exact personajul ăsta – atletul after-hours.

O să îl sărbătorim sper cu darts, biliard, bere, bowling, ping-pong și alte sporturi de bar, pentru că nu văd bloggerimea trăgând din greu de gantere sau alergând sincron pe bandă.

Recunoaste in  jurul tau momentele vesele care sunt transformate in mici sporturi si raspandeste spiritul sportiv, distractia unui joc intre prieteni si naturaletea unui scor ad-hoc. (PUMA)

Cam despre asta e vorba. Scoate de la naftalină spiritul de competiție și transformă-te în after-hours athlete. Eu așa fac, pentru că joi mă duc la party!

Da, sunt blogger oficial. Și da, am mai fost la o petrecere PUMA, probabil unul din cele mai bune evenimente la care am participat în ultimii ani. Oare cu cine mă văd de data asta?

update: Înscrie-te în echipa națională de after-hours sport, ca să te sponsorizeze PUMA, să dea niște petreceri pentru tine și să curgă cu groupies

4 thoughts on “Petrecerea PUMA si after-hours athlete”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *