Back to online – dupa Austria

im-back

sursa foto

Gata, m-am întors din Austria, de la Snow Explosion, care chiar a fost pe bune. N-am mai scris cam de multicel pe blog din motive de lipsă de timp și de logistica austriacă. În ultima săptămână(adică de pe 13 pe 19 Decembrie) am zburat pe pârtiile din Ossiach, pe muntele Gerlitzen. Despre asta puteți să citiți pe freejump.ro, unde am scris despre pârtie, dat și câteva sfaturi testate pe proprie piele.

Austria părea o locație mult mai magică decât s-a dovedit a fi, pentru un om care a mers pentru prima dată să se dea afară din țară. Îmi tot povestea lumea cât de tare este, cât de mișto sunt pârtiile și condițiile afară. Sincer, impresia după trip-ul ăsta a fost de ”ok”, dar parcă e mai confortabil la noi, la 2 ore de București – o Sinaia sau un Brașov la 3 ore. Totuși cred că asta mi se trage de la cele 50 de ore de mers cu autocarul, din cauza cărora am rămas cu o mică sechelă: stau cu picioarele într-o parte atunci când stau jos. Sper că îmi trece. Data viitoare merg cu avionul, chiar dacă mă costă dublu.

Totuși cred că cel mai mult m-a enervat faptul că, în Austria, netul prin dial-up este:

– prost(viteză incredibil de mică)
– scump(am consumat o cartelă prepay cu 3 pagini în iPhone)
– rar(se conectează foarte greu)
– fără semnal(ne-a picat un router cu totul, din cauza providerului de net)

Ăsta a fost motivul principal pentru care nu am putut să stau pe net de la Snow Explosion.

Să nu credeți că totul a fost nașpa. Ba din contră, am cunoscut niște oameni faini(ceea ce era de așteptat la tipul ăsta de excursie, gen tabără). Cu ei m-am dat, cu ei am petrecut și mi-am reîntărit concluzia că ardelenii îmi plac cel mai mult(Cluj, Brașov, Timișoara), însă nu neg excepțiile din restul țării – se știu ei.

M-am jucat și pe Wii – unde am câștigat la tenis, la bowling, la baseball(jocurile care se puteau juca în doi sau mai mulți), m-am jucat pe Playstation 2. Dacă nu știați, pot să cât Nirvana – Come as you are destul de asemănător cu Curt, pe jocul de karaoke de pe PS2.

Deci mi-a păcut și zona de fun a evenimentului. Despre petreceri o să îl las pe Dragoș să vă povestească și eu o să îl completez. Cam atât momentan despre Snow Explosion, sper să ne reauzim și pentru Beach Explosion.

Acum am revenit în București pentru 3 zile în care îmi rezolv treburile și apoi zbor spre casă, de unde o să vă mai scriu despre social media, despre mine, despre ce mai dezvolt în materie de proiecte, pentru că sunt multe și interesante. Cam atât deocamdată. Mai târziu public și reclama de azi, ca să reintrăm în ritm 😀

Cazare hotel la cel mai bun pret!

3 thoughts on “Back to online – dupa Austria”

  1. With everything that aepaprs to be building throughout this specific area, your points of view are generally rather stimulating. Nonetheless, I am sorry, but I can not subscribe to your entire strategy, all be it radical none the less. It looks to everyone that your comments are actually not totally justified and in fact you are generally yourself not really thoroughly certain of the point. In any event I did take pleasure in looking at it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *