Blogger la radio – varianta Titus + TEDx

Am văzut că în ultima vreme tot mai mulți bloggeri ajung la radio. Bobby Voicu are Internet Lynx, unde povestește despre net, Arhi am văzut că mai nou are și el emisiune pe Green Channel, unde împreună cu Alex Negrea au povestit de i-au agitat pe ăia de la asociațiile homosexuale și lezbiene 🙂

wulf
comicul de pe wulffmorgenthaler

Nu despre asta vreau să vă povestesc, ci despre ceva un pic mai constructiv, adică tot despre TEDx și cum faptul că am scris articolul despre povestea TEDxBucharest m-a adus la radio. Da, am fost ieri la interviu la sediul Radio Romînia Internațional, în Berthelot, unde nu poți să intri fără bilet de voie de la cineva din interior 🙂

M-am văzut cu Andreea Demirgian, care mi-a luat interviul despre conferință. Practic am dat niște detalii despre TEDx, despre ce s-a întâmplat la noi în 16 Octombrie, evenimentul nostru drag, despre care s-a scris atât de mult.

Așadar, voi fi la Radio România Internațional pe 25 Octombrie, între orele 15 și 16. Să ascultați și să îmi ziceți dacă o să fac carieră din asta sau să mă las de interviuri la radio.

Aici aflați cum puteți să ascultați Radio România Internațional.

Bonus: Cred că sunt primul blogger care are un interviu tradus în 11 limbi 😉

Mișto, mulțumesc încă o dată echipei TEDxBucharest 🙂

5 thoughts on “Blogger la radio – varianta Titus + TEDx”

  1. Si mie mi-au luat interviu cei de la RRI la QS World Grad School Tour de anul trecut. Nu stiam ca traduc interviul in 11 limbi. Este cu voice over :)?

  2. în română e vocea mea – în rest se citește transcrip-ul. Nu știu exact cum o să fie, decât cel în română. 🙂

  3. Felicitari! Cineva ti-a spus o data ca ai putea avea voce pt radio, adica asa cum o ai tu un pic mai groasa! Sunt curioasa cum a fost si ma bucur pt tine.

  4. Thanks 🙂 Și eu sunt curios să văd dacă chiar am voce de radio. Nice surprise to see you here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *