Miscarea de duminica

bicicleta

Duminică am fost la ”Ziua Mișcării”, cu bicicleta, așa cum anunțasem în timpul săptămânii trecute. Mi-am luat inima în dinți, mi-am recuperat bicla de la Poli(thanx btw) la 10 și am luat-o agale spre Aviatorilor pe o ploaie măruntă și rece. Noroc că am fost bine îmbrăcat.

Pe drum m-am întâlnit cu Ionuț, care a strâns echipa victorioasă de bicicliști – 136 la număr. Am ajuns într-un final umed la locul desfășurării ostilităților și din păcate n-am dat de prea multă lume.

Trupa bicicliștilor s-a adunat încet-încet, am dat câteva ture, am făcut poze și filmări, ne-am socializat puțin, am băut o cafeluță și am plecat spre alte meleaguri, că mai aveam treburi în ziua aia. A, da, Ionuț a dat și premiul prin tragere la sorți la fața locului – o biclă uriașă albă, confortabilă, perfectă pentru mers la birou. Sorin Rusi a câștigat-o, culmea, fiind singurul dintre noi fără o biclă la el.

Poze și filmulețe de la ziua Mișcării vedeți tot la Sorin

Păcat de vreme, că din cauza ploii nu s-a înghesuit lumea să iasă din casă duminică dimineața și a fost cam pustiu în prima parte a zilei.

De aici putem să tragem niște mici concluzii:

  • ziua mișcării ar fi tare să o facem prin prima săptămână din septembrie – că e soare
  • locația ar fi fain să o facem mai vizibilă puțin, pentru că am mers ceva până ne-am prins că e înspre Arcul de Trimuf, pe stânga
  • prelatele sunt oricând o soluție, dacă plouă 🙂
  • dacă nu ai oameni la eveniment poți să pui promoterii să se distreze pe acolo – atrag alți oameni în joc, de pe stradă

Cam asta e povestea, pe scurt, a zilei mișcării, așa cum am văzut-o eu de pe bicicletă.

Problema a fost cu întoarcerea spre casă, când la Dristor m-a prins iar ploaia, de data asta mai serios și a trebuit să iau metroul până acasă. Am rămas prost când tanti de la bilete și cu Scorseze boy mi-au zis că nu am voie cu bicicleta la metrou, deși era duminică și eu arătam ca un castravete proaspăt scos din borcan. Până la urmă am intrat, după niște discuții, că doar ce naiba, plătesc abonamente de 3 ani de zile – măcar o dată să intru și eu cu ditamai bicicleta 🙂

C’est fin!

4 thoughts on “Miscarea de duminica”

  1. Multumesc pentru sustinere si felicitari. Eu am venit fara bicla si am plecat cu una, dar am facut si poz, am filmat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *