Articolele saptamanii pe Titusblog.net

look back

sursa foto

N-am scris astăzi foarte mult din 2 motive destul de simple:
1. am foarte mult de lucru, proiecte mai vechi, proiecte noi, idei
2. m-am mutat pe hosting la egazda.ro și durează până mi se sincronizează peste tot nameserver-ele. E cam 80-90% gata, însă nu peste tot merge.

Trecând peste introducerea asta, de azi încep un nou serial, de data asta săptămânal. În fiecare luni, voi face o retrospectivă a săptămânii, cu cele mai citite 5 articole ale săptămânii.

Azi încep cu săptămâna 27 Septembrie – 3 Octombrie.

Cel mai citit articol al săptămânii este, după cum era și de așteptat, concursul de invitații pentru Google Wave. Google a deschis săptămâna trecută aplicația Wave pentru testare. Eu am pus mâna pe o invitație și am dat mai departe 7 dintre ele, către 7 cititori de pe http://www.tituscapilnean.ro

Cum am făcut asta puteți citi în articol: http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/01/cum-sa-pui-mana-google-wave

Un alt articol citit săptămâna asta a fost cel despre moduri în care poți să spui mulțumesc în online. Lista încă e deschisă și chiar vă rog să îmi ziceți moduri la care nu m-am gândit când am scris articolului.

http://www.tituscapilnean.ro/2009/09/28/cum-spui-multumesc-pe-online

Săptămâna trecuta am făcut un experiment, peste weekend, în care am testat traficul de pe blog și dacă modul în care scriu afectează câți oameni intra pe blog. Concluziile le găsiți în articol:

http://www.tituscapilnean.ro/2009/09/27/continutul-e-rege/

Articolul despre Twitter de săptămâna trecuta a fost despre cum sa nu te ferești de unfollow si a venit ca reacție la un alt articol cu titlu opus. Am zis-o și atunci, o zic și acum, pe Twitter nu trebuie să te ferești să comunici chestii doar pentru că s-ar putea să îți dea careva unfollow.

Nu e sfârșitul lumii. Pe bune 🙂

http://www.tituscapilnean.ro/2009/09/29/de-ce-sa-nu-te-feresti-de-unfollow

Locul 5, dar cu puține zile de net, este articolul despre Anim’est, în care am anunțat dechiderea festivalului și niște clipuri care merită vizionate.

Enjoy – http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/02/oita-zglobie-de-la-animest/

Următorul sumar, lunea viitoare!

3 thoughts on “Articolele saptamanii pe Titusblog.net”

  1. mai titus,

    frumos blog..imi place ce scrii pe aci…cand mai prind sa citesc, devorez mai multe articole unul dupa altul:D dragut, dragut

    poate ne mai vedem curand sa mai povestim daca ai timp 🙂 t pup cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *