Transactiv – Dezgust

Update! – Transactiv apare si in machete din reviste de business – o hartie igienica πŸ™‚

Cred ca toata lumea a vazut deja la televizor, pe toate posturile din Romania aceasta reclama dezgustatoare, despre constipatie.

Fie ca ne-a intrerupt in mod barbar micul dejun, pranzul sau cina, fie ca ne-a dezgustat intr-o zi lenesa cand priveam fara scop ecranul tv, cei de la Transactiv si-au indeplinit scopul(daca asta era)-> Brand awareness. Toata lumea stie de ea.

Pacat ca e cam de rau vorbita reclama.

Definind publicul tinta corporatist cu viata dezordonata, cu program prelungit, se trece direct la atac, dupa ce sotul/iubitul pleaca la servici. Tipa sa refugiaza in camasa de noapte la veceu. Imaginea imediat urmatoare ne duce cu gandul in doua directii destul de simplu de dibuit:

1. Tipa a petrecut toata ziua acolo pentru ca e constipata rau de tot(naspa…)
2. A fost si ea la munca, s-a intors acasa si si-a incercat din nou norocul, ca doar doar…(naspa din nou)

Oricum, expresia semidezamagita si resemnata de la final, “Mai nimic.”, sugereaza destul e clar problemele ei.

Interesant ca cei de la Transactiv au decis sa ne bombardeze cu aceasta reclama cu si despre cacat de asa de multe ori pe zi. Probabil ca e criza de vina πŸ™‚ S-a ieftinit publicitatea.

Sunt foate curios cand reclamele la medicamente antivomitat sau alte porcarii de genul ne vor invada spatiul vital din timpul si dupa mese.

Fratilor, e tare reclama, da nu trebuia data chiar asa de des si la orele mesei!

9 thoughts on “Transactiv – Dezgust”

  1. Stii ce nu-mi place la tine? Faptul ca aceasi idee au expus-o cei de la Apropo, cu 2-3 saptamani in urma…

  2. @iulia nu stiam ca cei de la apropo au expus deja ideea. o sa fiu mai informat data viitoare. am scris despre ei pt ca pur si simplu ma exasperau la televizor πŸ™‚ apoi i-am vazut si in print.

    multumesc de atentionare. apreciez orice feedback

  3. Apreciez orice apreciere de feedback. As aprecia si eu in locul tau, in afara celor triviale.

    Poi da, ar trebui sa fii ceva mai atent, pentru ca Apropo TV e mostly de Advertising…

    Si as mai avea ceva de mentionat. Si cand zic asta, o zic din amintitri, ca mi-ar lene sa recitesc blogul tau… De ce mananci in fata televizorului? Nu stii ca nu-i sanatos? πŸ™‚

  4. Deci duminica de la 14:00 e. O sa ma uit si la el, desi parerea mea despre MidiaPro sa zicem ca nu e una extraordinara.

    Revin cu un post despre asta duminica, dupa emisiune.

    Mananc la TV pt ca locuiesc in garsoniera. Masa si TV-ul sunt fata in fata si nu pot sa ma abtin πŸ™‚ Plus, ca ma ajuta sa nu mai mananc cuvinte – “mi-ar lene” – cred ca l-ai mancat pe fi. Deci tot e bun la ceva

  5. Intr-adevar, sa-mi fie cu iertare, am scris cu ochii plini de puchini. Au oprit astia apa de dimineatza, daca l-am mancat pe “fi”. Uite, Mi-am achitat datoria, si ti-am zis acum FI! Better late than never.

    Cat despre mancatul tau, garsoniera nu e o scuza, la televizor e de indicat sa mananci cuvinte decat mancare. E bad bad bad for your helth. Daca nu ai spatiu, iesi pe holul blocului. Gasesti oricand un camarad de masa. Rezolvi cu ocazia asta si necesitatea de afectiune in timpul mesei… sau ma rog, dupa caz, a scarii/pragului/presului de la intrare.

  6. sunt curios, daca militezi asa de mult impotriva mancatului la TV, ce se intampla daca manac constant la TV timp de 1 an sa zicem?

    pe hol la mine miroase a pisici din cauza administratorului care le tine jos in scara blocului.

    apropo, trebuie sa ma corectez si eu – e MediaPro, nu “MidiaPro”, cum am scris in ultimul comment.

    πŸ™‚

  7. Nu militez nimic. Nu-mi place sa militez, sa marsaluiesc, sau orice altceva ce necesita cizme de piele. Mi-au placut odata cizmele militaresti, dar am costatat ca vara ti-e cald in ele, si am renuntat.

    Am vrut sa te corectez eu, asa ca razbunare, dar am zis ca azi las de la mine, fac experimente constante cu firea mea, sa vad in ce hal reusesc sa ma inrosesc la fata.

    Btw, scoate word verificationul… ca mi-am pierdut ochelarii…

  8. tot nu mi-ai raspuns la intrebare. ce se intampla daca mananc la televizor? πŸ™‚
    chiar vreau sa stiu, ma expun la riscuri majore sau e ok?
    am scos CAPTCHA, special pentru tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *